Uw logistiek, zorgeloos beheerd van A tot Z.

VdH is uw logistieke partner voor alles van merchandising tot e‑fulfilment. Ons team van experts neemt met plezier alle logistieke taken van u over zodat u zich meer dan ooit kan concentreren op uw core business.

Merchandising

Van de handling van uw POS-materiaal tot de verzending van uw relatiegeschenken en een slimme opvolging van uw direct mailings: VdH ondersteunt u bij de volledige logistiek van al uw campagnes en marketingacties.
Meer over merchandising

E-fulfilment

De bestellingen van uw klanten snel en efficiënt ter plaatse krijgen? VdH biedt een uitgebreid pakket warehousingdiensten aan van opslag tot verzending, en dat voor alles van lokale webshoplogistiek tot internationale distributie.
Meer over e-fulfilment

Zo maakt VdH het verschil.

Oplossingsgericht meedenken.

Bij VdH denken we niet in problemen, maar in oplossingen. U kan met al uw logistieke vragen bij ons terecht, en wij doen er alles aan om de perfecte oplossing te vinden. Zowel voor eenmalige projecten als voor grote en complexe logistieke vraagstukken.

Flexibele en persoonlijke aanpak.

Geen enkele opdracht is standaard. Bij VdH werkt een betrokken kernteam dat uw bedrijf door en door kent elk project volledig op maat uit. Op basis van meer dan 20 jaar ervaring, en altijd 100% afgestemd op uw specifieke noden en verwachtingen.

De spirit van een familiebedrijf.

VdH is een familiebedrijf, en die spirit zit verweven in alles wat we doen. Het is onze passie om elk project opnieuw de allerbeste dienstverlening te bieden. Ons team van vaste medewerkers doet er alles aan om u zo goed en snel mogelijk verder te helpen.

Onze diensten

warehousing
e-fulfilment
concept & vormgeving
merchandising
gepersonaliseerd drukwerk
handling & verzending
opvolging & rapportage

Let’s talk!

We kijken ernaar uit om samen uw logistiek aan te pakken.
Benieuwd hoe we u kunnen helpen? Neem vandaag nog contact met ons op!

4 - Contact formulier VDH

4 - Contact formulier VDH