E-fulfilment

Logistieke ondersteuning van stockbeheer tot bezorging.

E-fulfilment

Logistieke ondersteuning van stockbeheer tot bezorging.

De bestellingen van uw klanten op een efficiënte manier ter plaatse krijgen zonder dat u zelf ook maar iéts hoeft te doen? Bij VdH kan u rekenen op een uitgebreid aanbod diensten doorheen de volledige logistieke flow: van opslag en orderpicking tot verzending en retours. Uw klant plaatst een bestelling, wij doen de rest. Zo eenvoudig is het. En dat voor alles van een volgeladen cargocontainer tot een delicaat, zorgvuldig verpakt weborder.

E-fulfilment van A tot Z

Fysiek of digitaal, 1 of 1.000 items en binnen België of ver daarbuiten: hoe en wat u ook verzendt, bij VdH kan u rekenen op een betrouwbare, consequente dienstverlening op het vlak van:

Webshoplogistiek:

beheer, orderpicking en zorgvuldige verzending van online bestellingen naar de eindconsument.

B2B-zendingen:

beheer, orderpicking en verzending van goederen naar zakelijke klanten, op grote en kleine schaal.

Warehousing:

tijdelijke en langdurige opslag van goederen.

Productbewerking en -samenstelling:

voorbereiding, handling en verzendklaar maken van producten.

Staat de dienst die u zoekt niet in dit overzicht? Neem dan zeker contact met ons op, want de kans is groot dat we ook u kunnen verder helpen!

Zo werkt het

Hieronder lijsten we alvast de belangrijkste stappen op in onze  e-fulfilmentaanpak. Zo weet u perfect waar u zich aan kan verwachten. En heeft u toch nog vragen? Dan kan u altijd contact met ons opnemen.

We slaan uw goederen op

We nemen uw goederen in ontvangst, kijken ze na en verwerken ze in ons Warehouse Management Systeem. Het WMS registreert alle goederen als ze binnenkomen én als ze weer buiten gaan. Zo kan u via onze beveiligde interface op elk moment de real-time stock raadplegen.

Stap 1
We slaan uw goederen op
Uw klant plaatst een bestelling

Als er een bestelling wordt geplaatst via uw webshop of salessysteem, wordt die automatisch doorgegeven aan ons Warehouse Management Systeem. Met onze webapplicatie kan u de orderverwerking en verzending live opvolgen.

Stap 2
Uw klant plaatst een bestelling
We verzamelen de goederen

Op basis van de geplaatste bestellingen geeft het Warehouse Management Systeem alle nodige informatie door aan onze orderpickers. Zij verzamelen zorgvuldig alle bestelde goederen in het magazijn.

Stap 3
We verzamelen de goederen
We verpakken de bestelling

Op basis van de grootte, het gewicht en de kwetsbaarheid van de bestelde goederen bepalen we het meest geschikte verpakkingsmateriaal en maken we de bestelling met veel zorg verzendklaar.

Stap 4
We verpakken de bestelling
We verzenden het pakket

Vanuit onze magazijnen verzenden we elke dag weborders via verschillende professionele partners en kanalen zoals Bpack, UPS, DPD en TNT. We bepalen de exacte partner en verzendwijze altijd in samenspraak, zodat de verzending volledig aan uw verwachtingen voldoet.

Stap 5
We verzenden het pakket
We behandelen eventuele retours

Als een order wordt geretourneerd, kunnen we bij VdH de volledige nazorg op ons nemen. We nemen het pakket in ontvangst, controleren de kwaliteit van de teruggestuurde items en versturen het pakket naar een nieuw adres of nemen de goederen opnieuw op in de stock.

Stap 6
We behandelen eventuele retours

De voordelen van een samenwerking met VdH.

Bij VdH kan u rekenen op een opslagcapaciteit van zo’n 8.500 m2 verspreid over twee locaties. Zo hoeft u zelf niet te investeren in extra ruimte. Bovendien beschikt u zo ook over het nodige materiaal voor het lossen van grote leveringen, professionele magazijniers en de beste beveiliging.
Heel wat klanten vertrouwen op de dienstverlening van VdH, en dat is ook voor u goed nieuws. Want omdat we voor veel klanten dezelfde producten of diensten aankopen, kan u meegenieten van de schaalvoordelen. Zo kunnen we u bijvoorbeeld extra voordelige prijzen aanbieden voor verpakkingsmateriaal en verzending.
Een e-fulfilmentproject beheren is meer dan een fulltime job. Wachten op goederen, kwaliteitscontrole, het juiste verpakkingsmateriaal zoeken, verzendlabels aanmaken, … De lijst wordt steeds langer. Bij VdH nemen we u al deze taken uit handen zodat u zich kan concentreren op uw core business.
Weten dat alles vlot verloopt, is één ding. Bij VdH kan u het ook opvolgen. We zorgen regelmatig voor overzichtelijke rapportage rond onder meer ontvangst, voorraad en orderverwerking. Zo krijgt u snel en eenvoudig inzicht in belangrijke succesfactoren zoals omloopsnelheid en voorraadwaarde.