Merchandising

Handling en opvolging van al uw marketingacties.

Merchandising

Handling en opvolging van al uw marketingacties.

Een impactvolle POS-campagne, een giveaway, een spaaractie, … Welke marketingactie u ook opzet, bij VdH ondersteunen we u met een breed aanbod logistieke diensten. Of u nu rechtstreeks naar de eindconsument verzendt of goederen in bulk naar de andere kant van de wereld wil sturen.

Merchandising van A tot Z

Fysiek of digitaal, 1 of 1.000 items en binnen België of ver daarbuiten: wat u ook wil maken of verzenden, bij VdH kan u rekenen op een betrouwbare, professionele logistieke dienstverlening.
U bedenkt, wij adviseren én zorgen voor de uitvoering. Hieronder vindt u alvast een overzicht van onze meest courante diensten op het vlak van merchandising. Staat uw project er niet tussen? Neem dan zeker contact met ons op, want de kans is groot dat we ook uw idee kunnen realiseren.

POS-materiaal:

samenstellen en verzenden van POS-materiaal naar (inter)nationale verkooppunten.

Promotie­materiaal:

voorbereiden en verzendklaar maken van sets met promotiemateriaal voor giveaways, wedstrijden en one-shotacties.

Geschenk­pakketten:

zorgvuldige assemblage van allerlei geschenkpakketten voor uw relaties of klanten

POS-displays:

verzamelen van onderdelen en lijmen, monteren en vullen van displays.

Full-service mailings

verzorging van al uw direct mailings, inclusief adressenbeheer, handling en verzending via postdrop.

Als eigentijdse partner biedt VdH logistieke ondersteuning doorheen het volledige traject van uw actie of campagne: van concept tot opvolging en rapportering. Zo creëert u de ruimte om impactvolle campagnes op te zetten zonder dat de logistieke workload bij uw eigen mensen terechtkomt.

De voordelen van een samenwerking met VdH.

Bij VdH kan u rekenen op een dienstverlening van A tot Z: van concept tot drukwerk, handling, adressenbeheer en rapportering. En dat voor grote én kleine campagnes. We werken voor elk onderdeel samen met betrouwbare partners om een perfect resultaat te garanderen.
Heel wat klanten vertrouwen op de dienstverlening van VdH, en dat is ook voor u goed nieuws. Want omdat we voor veel klanten dezelfde producten of diensten aankopen, kan u meegenieten van de schaalvoordelen. Zo kunnen we u bijvoorbeeld extra voordelige prijzen aanbieden voor verpakkingsmateriaal en verzending.
Een merchandisingproject beheren is meer dan een fulltime job. Producten verzamelen, pakketten samenstellen, het juiste verpakkingsmateriaal zoeken, verzendlabels aanmaken, … De lijst wordt steeds langer. Bij VdH nemen we u al deze taken uit handen zodat u zich kan concentreren op uw core business.
Het belangrijkste aspect van een campagne is het resultaat. Daarom volgen we bij VdH nauwgezet de belangrijkste KPI’s van uw campagnes, acties en mailings op en bezorgen we u regelmatig uitgebreide rapporten. Zo krijgt u snel en eenvoudig inzicht in belangrijke succesfactoren.